Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Guldmysteriet" by Martin Widmark # eBook PDF Kindle ePub Free

Guldmysteriet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Guldmysteriet
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 14, 2006
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Action & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 10939 KB

Description

LasseMajas detektivbyrĂ„s tionde fall Ă€r kanske ett av de knepigaste. En stor guldtransport kommer till hamnen i Valleby. Lasse, Maja och polismĂ€staren övervakar lossningen av den vĂ€rdefulla lasten. Vid banken tas guldet om hand av en mĂ€rkbart nervös bankdirektör. Morgonen dĂ€rpĂ„ Ă€r allt guldet borta! Övervakningskameran visar ingenting, och inne i bankvalvet ligger ett brev som sĂ€ger att personalen Ă€r tagen som gisslan. Men vad Ă€r det för mystiska fotspĂ„r pĂ„ stolen under kameran? Och vad har en ljummen lĂ€sk med saken att göra? Det Ă€r nĂ„gonting som inte stĂ€mmer dĂ€r inne pĂ„ banken ...

Ny utgÄva - nu i Ànnu finare fÀrg!

Martin Widmark kan konsten att berÀtta en historia som Àr "lÀttlÀst, men inte lÀttlöst!" Ett enkelt och rakt sprÄk - med en vÀlplanerad och klurig intrig - parat med det vitala samspelet med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotstÄndligt lÀsÀventyr. Inte undra pÄ att nÀstintill varje barn i Sverige har full koll pÄ Lasse och Maja!

Lasse och Maja och deras detektivbyrÄ har Àven dykt upp i andra konstformer: som utstÀllning pÄ Junibacken i Stockholm 2013 - 2014, som fyra spelfilmer pÄ biograferna, som operaförestÀllning pÄ Göteborgsoperan och som julkalender pÄ SVT 2006. Böckerna, som stÀndigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, Àr alltjÀmt de mest utlÄnade pÄ biblioteken.


Free PDF Download "Guldmysteriet" Online ePub Kindle